Zoek
Sluit dit zoekvak.

Italiaanse sportauto’s die voordelig te importeren zijn

Italiaanse sportauto importeren

Ondanks dat ze prachtig en exotisch zijn, komen niet alle Italiaanse sportauto’s met exorbitante prijskaartjes. Hier zijn een paar coole die je goedkoop kunt oppikken.

Italië is misschien niet het eerste land dat in je opkomt als je denkt aan geweldige luxe auto’s en SUV’s, maar het is fantastisch als het gaat om sportwagens.

Italiaanse fabrikanten hebben productie auto’s die wereldwijd kan concurreren met een aantal van de beste auto’s uit andere delen van de wereld. Bedrijven als Fiat, Alfa Romeo, Ferrari, Lamborghini en Lancia hebben de auto-industrie aanzienlijk beïnvloed met hun unieke styling voor zowel het interieur als het exterieur van voertuigen. Met zo veel meer te bieden, hier zijn 10 betaalbare Italiaanse sportwagens te hebben op uw oprit als u wilt uw gearhead vrienden te imponeren.

2008 Maserati Quattroporte

De Maserati Quattroporte is een mooie maar eenvoudige sedan van Maserati. Hij heeft uitstekende rijeigenschappen en de styling is van topklasse, zoals van een Italiaanse auto verwacht mag worden. De auto is verkrijgbaar in drie carrosserieën: Quattroporte Automatica, Quattroporte Sport GTS, en Quattroporte Executive GT. Bij beide modellen zullen de hoofden ongetwijfeld in uw richting draaien, vooral met de iconische Maserati-badge in al zijn glorie. Niemand zal geloven dat hij rond de 20.000 Euro kost.

De Quattroporte heeft een 4,2-liter V8-motor onder de kap, die 400 pk produceert in combinatie met een zestraps automatische transmissie. De motor stuwt de auto naar een topsnelheid van 165 mph.

2008 Maserati GranTurismo

De 2008 Maserati GranTurismo kreeg menig duim omhoog in hoe het stapelde zich op tegen de concurrentie. Auto’s als de Mercedes-Benz CL550, BMW 6-serie en de Jaguar XKR zijn mogelijke alternatieven waar kopers voor kunnen gaan, maar de GranTurismo verslaat ze allemaal op het gebied van rauw gevoel en rijervaring.

De 4,2-liter V8-motor van de auto produceert 405 pk en 339 pondvet aan koppel, en hij voltooit 0-60 mph in 5,1 seconden. Het interieur voelt stijlvol aan met zacht lederen afwerking en een waaier aan kleuropties om uit te kiezen. Een exemplaar in perfecte staat verkoopt voor 25.000 Euro op de tweedehands automarkt.

Leestip: https://easyimport.nl/auto-importeren/wat-kost-een-auto-importeren/

1985 Fiat 124 Spider

De 1985 Fiat 124 Spider is een van de weinige betaalbare klassieke auto’s die vandaag de dag nog beschikbaar zijn en die gemakkelijk indruk zal maken op andere gearheads. Dit is iets dat nu nog niet zo gewaardeerd wordt, maar dat waarschijnlijk snel genoeg wel zal zijn. Met veel mooie klassieke voertuigen die naarmate de tijd verstrijkt honderdduizenden Euro’s – of zelfs miljoenen – kosten, blijft deze Fiat-klassieker een koopje onder de klassieke sportwagens.

Deze auto blijft dezelfde schoonheid die hij was toen de wereld hem voor het eerst zag in 1966. Het compacte ontwerp van de carrosserie valt op, waarvan delen een vergelijking trekken met de Chevrolet Corvette Rondine. De 1,4-liter motor van de auto, die een capabele 96 pk levert, is gekoppeld aan een vijfversnellingsbak. Een exemplaar in perfecte staat kost gemiddeld 20.000 Euro.

Fiat Barchetta 1999

De Fiat Barchetta is een gladde, koele en stijlvolle roadster geproduceerd door Fiat tussen 1995 en 2005 om te concurreren met Mazda’s MX-5. Ondanks hoe goed deze auto eruit ziet, kan men hem verbazingwekkend genoeg voor 8.000 op de tweedehandsmarkt krijgen.

De Barchetta is gebaseerd op het Fiat Punto platform, op een paar wijzigingen na, en hij heeft een voorwielaandrijving. De 1,8-liter motor van de auto produceert 130 pk, waardoor de auto een topsnelheid van 124 mph kan bereiken.

Share the Post:

Related Posts