Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat voor soort relatiemateriaal werkt het best?

Blog website

Je blijk van waardering naar je relaties uitspreken kan best lastig zijn! Al helemaal als je het persoonlijk wilt doen, want het vergt simpelweg te veel tijd. Je kan dan kiezen voor relatiegeschenken in je huisstijl, maar dat doet iedereen. Wij hebben een top 3 gemaakt en hieronder uitgewerkt, lees hieronder verder:

Pop up kubus

Locomail heeft een unieke pop up kubus. De naam ‘pop up’ zegt het al. Het is een kubus dat opspringt bij het openen. Dat zorgt veel een verassingseffect. Eveneens zal het ervoor zorgen dat jij een top-of-mind gedachte creëert of behoudt bij je relaties. Wanneer kan jij een pop up kubus inzetten? Dat is afhankelijk van wat voor soort boodschap je wilt uitgeven. Ga je voor een leuke nieuwjaarsgroet, wil jij je waardering uitspreken of wil jij een nieuw product onder de man brengen? Dat zijn al een 3-tal redenen om een pop up kubus in te zetten. Eveneens kan jij ervoor kiezen voor een pop up kubus pennenhouder. Al hoe wel de kubussen vaak langer tijd op een bureau blijft staan, zorg je met de pennenhouder kubus ervoor dat de ontvanger de kubus in de praktijk kan gebruiken. Hierdoor wordt de ontvanger iedere dag geconfronteerd met je bedrijf. 

Kerst…

Rond de kerstperiode krijgen veel Nederlanders een kerstpakket. Maar vaak bestaat een kerstpakket uit vlees, drank en andere lekkernijen. Waarom? Dat komt vaak doordat dit soort kerstpakketten altijd goed zijn, maar origineel is het allesbehalve. Misschien raar dat kerst een kopje krijgt, maar het is een opstapje voor waar wij naar toe willen… Bovenstaand bespraken wij de pop up kubus, maar hoe leuk is het als hierin een cadeaubon wordt verwerkt? Bijvoorbeeld een cadeaubon van een lokaal restaurant. Hiermee denk jij als werkgever out of the box, maar is het ook eens wat anders! Eveneens kan jij een kerst- en of nieuwjaarsgroet op de kubus laten zetten of een jaaroverzicht.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om out of the box te denken. Al helemaal met onze drukke dagelijkse levens. Maar vaak wordt een uniek idee gewaardeerd. Het laat een herinnering achter en herinneringen zijn goud waard. Dat pakt niemand iemand meer af. Want had jij vooraf ooit van een pop up kubus gehoord? Wij achten die kans behoorlijk klein. Dat is ook 1 van de redenen dat wij kans groot achten dat het versturen van een pop up kubus een unieke manier is om als relatiemateriaal te gebruiken. Een unieke manier? Misschien wel de beste manier! Iets wat nieuw en origineel is wekt altijd de aandacht van ons als mens. Zo werken wij nou eenmaal. Ook wil jij als bedrijf continu uniek en origineel zijn. Waar wacht je op? 😉

Share the Post:

Related Posts