Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waarom iedereen gevelrenovatie moet laten uitvoeren

Gevelrenovatie

Door veel mensen wordt gevelrenovatie vergeten. Het is echter wel erg belangrijk voor de levensduur van uw woning. Wanner u de gevel namelijk niet goed onderhoud kan er veel schade ontstaan. Dit kan als gevolg hebben dat er vochtplekken in de muur ontstaan, waardoor de complete muur vervangen moet worden. Hoe groter deze schade wordt, hoe duurder het zal worden. Zorg er dan ook voor dat u gevelrenovatie Arnhem niet uitstelt. Dit zal u namelijk enorm veel kunnen besparen. We vertellen u in dit blog artikel dan ook graag meer over het belang van gevelrenovatie. 

Wanneer moet een gevel gerepareerd worden?

Er zijn verschillende redenen te benoemen waarom een gevelreparatie moet worden uitgevoerd. Een gevel kan namelijk scheuren laten zien in het metselwerk of de voegen zijn aangetast door bijvoorbeeld zure regen. Vervolgens kunnen ook planten schade aanrichten. Een klimop kan namelijk zijn wortels langzaamaan planten in de muur. Dit zal ervoor zorgen dat er scheuren ontstaan in de gevel. Na verloop van tijd kan dit ernstige gevolgen hebben voor de muur. Om meer beschadigingen aan de muur te voorkomen is gevelrenovatie Arnhem dan ook nodig. Dit zorgt ervoor dat de muur in ere hersteld wordt en hij nog jarenlang mee kan gaan.

Impregneren van de gevel na reparatie

Wanneer de gevelrenovatie is uitgevoerd, is het van belang dat de muur extra sterk gemaakt wordt. Dit wordt gedaan door het impregneren van de muur. Dit is een laag die wordt aangebracht op de muur die ervoor zorgt dat de muur beter beschermd is tegen de weersomstandigheden in Nederland. Hierdoor wordt de kans op vocht- of schimmelplekken verkleind en zal de levensduur van de muur verhoogd worden. De kosten van de werkzaamheden verschillen dan ook per woning. Zorg er dan ook voor dat u een offerte op maat krijgt voor gevelrenovatie.

Share the Post:

Related Posts